fbpx

Välkommen till

Mat & Ro

Våra specialiteter

Lugna fisken

Lax och rotfrukter serverad på À la Mat & Ros vis fullpackad med smak som garanterat kommer ge dina smaklökar en helhetsupplevelse.

Krispig toast

Den här krispiga toasten serveras med färskost och våra egenodlade tomater. Krispigt, färskt och gott!

spaghetti, noodles, pasta-1500483.jpg

Drömmig spaghetti

Klassisk spaghetti och köttfärssås som får en att nypa sig själv i armen för att se ifall det är en dröm.

Om restaurangen

Mat & Ro grundades i Hässleholm under våren 2020 och har sedan dess expanderat sin verksamhet till Malmö. Vi vill erbjuda alla våra kunder en magisk och lugnande upplevelse med kvalitativ och fantastisk god mat. Vi serverar inget som vi själva inte hade kunnat äta upp på mindre än 5 minuter. Så gott som mat ska vara!

Kvalitativt & hållbart

Allt som vi serverar är av den högsta kvalitet. Vi gör även allt vi kan för att vara hållbara. Allt från var och hur mjölet produceras till våra grönsaker, kött och hur vi transporterar beställningar.

Våra recept

Allt som vi erbjuder skapar vi själva utifrån våra egna recept. Vi byter vår meny varje månad för att försätta att erbjuda nya och spännande upplevelser.

Hemleverans

För att alla ska kunna njuta av vår bekväma och fantastiska mat erbjuder vi hemleverans. Vi transporterar maten med elbil och klimatkompenserar för varje beställning.

Är du hungrig?

Vi har öppet alla dagar i veckan

12:00 – 21:00

Vilka är vi?

Vi som tillagar och förbereder dina maträtter har en stor passion för att skapa fantastiska upplevelser och stämningar med hjälp av våra kulinära kunskaper. Vi vill skapa en bekväm, lugn och harmonisk känsla för att skapa en trygg zon för alla våra kunder. 

Johan Alvaki

Adam Behm

Isac Lewan

Bilder

Kontakta oss

Telefon & E-post

Telefon: 0701-23 45 67
E-post: exempel@företag.se

Plats