fbpx

Referenssystem

Vårt unika referenssystem ger dig som kund möjligheten att äga en hemsida helt utan någon kostnad!

Få 20% rabatt avdraget på ditt abonnemang för varje kund du refererar

Vårt unika referenssystem ger dig som är kund hos oss möjligheten att få upp till 100% rabatt på ditt webbpaket. För varje kund du refererar får du 20% av priset på deras avtalade och aktiva webbpaket avdraget på din månadskostnad. Du kan fortsätta att referera nya kunder tills att kostnaden för ditt webbpaket når 0 kr i månaden. Allt du behöver göra är att få kunden till att nämna att just du rekommenderade dem till Webbnet när de beställer ett webbpaket, sedan löser vi resten!

Hur funkar det?

Handshake
1. Referera en kund

Börja med att ta kontakt med någon nära eller valfri person och sprid ordet om webbnet.se.

Discount
3. Rabatt på ditt webbpaket

När du har fått in en kund som har tecknat ett avtal samt att din refererade kund har nämnt att det var du som rekommenderade dem, ser vi till att du får rabatten avdragen på din månadskostnad.

Agreenebt
2. Refererad kund tecknar avtal

När den refererade kunden är nöjd med ett av våra webbpaket och bestämmer sig för att kontakta oss och teckna ett avtal, vill du att kunden nämner ditt namn i processen så vi vet vem som ska få rabatten.

4. Gör om stegen från början!

Kom ihåg att du endast har din rabatt så länge kunden du refererade har ett aktivt avtal hos oss. Du kan referera fler kunder tills att du når 100% rabatt på ditt webbpaket!