fbpx

Om oss

Webbnet grundades 2022 med målet att gå emot den nuvarande trenden hos webbyrås som involverar skyhöga priser och skapa en lösning som tillåter alla företag oavsett storlek eller etableringsnivå att växa på sin marknad och skapa en digital närvaro utan att kostnaden ska vara ett hinder. Sedan uppstart har vi kontinuerligt arbetat med att utveckla våra produkter och tjänster för att skapa det bästa möjliga värdet för dig och dina kunder.

Våra mål

Få dig att synas

Vi arbetar alltid för att skapa fler möjligheter för ditt företag att både synas och utvecklas digitalt oavsett ifall det är med en hemsida eller digital marknadsföring. Vi ser till att detta sker på ett kostnadseffektivt vis.

Du ska bli nöjd

Vi vill att du alltid ska vara nöjd när du använder dig av våra tjänster. Detta vill vi göra genom att bilda en god kundkontakt och alltid sträva efter att överträffa dina förväntningar.

Effektivitet & hög kvalitet

Vilken produkt eller tjänst du än väljer vill vi alltid leverera kvalitativa resultat med tidseffektivt arbete. Detta för att du ska kunna nå dina mål fortare.

Teamet på webbnet

CIO | Administratör

jacob@webbnet.se

CEO | Projektledare

hampus@webbnet.se

CTO | Produktionsledare

albin@webbnet.se

Rulla till toppen